Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
TM6 TM5

Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste

4.8 ( 358 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 120 g Parmesan in Stücken
  • 3 Knoblauchzehen
  • 150 g Oliven, grün, entsteint
  • 50 g Paniermehl
  • 500 g Tomaten in Scheiben
  • ½ TL Salz und etwas mehr zum Fischwürzen
  • 4 Fischfilets (600-700 g), z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch
  • 1 - 2 EL Zitronensaft
  • Pfeffer zum Fischwürzen
  • 6 frische Thymianblättchen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
505 kcal / 2113 kJ
Protein
42 g
Tuk
31 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty