Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste

Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste

4.8 396 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    120 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Oliven, grün, entsteint
    150 g
  • Paniermehl
    50 g
  • Tomaten in Scheiben
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Fischwürzen
    ½ TL
  • Fischfilets (600-700 g), z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch
    4
  • Zitronensaft
    1 - 2 EL
  • Pfeffer zum Fischwürzen
  • frische Thymianblättchen
    6

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 42 g
Kalorie 2113 kJ / 505 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...