Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Paniermehl
- 500 g Tomaten, in Scheiben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Fischwürzen
- 4 Fischfilets (600-700 g), z.B. Kabeljau oder Viktoriabarsch
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Pfeffer zum Fischwürzen
- 6 frische Thymianblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1 godz. 5 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min