
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 600 g Babyspinat
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Butter weich
- 4 Forellenfilets, mit Haut ohne Gräten (à ca. 120 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 rote Chilischoten, frisch entkernt, fein gehackt
- 50 g Sojasauce
- 10 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Limettensaft
- 10 g Zucker
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 297 kcal / 1248 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1hod. 10min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1hod. 20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Zander mit Spinat
30min
Asia-Gemüse
25min