Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 600 g Babyspinat
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Butter, weich
- 4 Forellenfilets, mit Haut, ohne Gräten (à ca. 120 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 rote Chilischoten, frisch, entkernt, fein gehackt
- 50 g Sojasauce
- 10 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Limettensaft
- 10 g Zucker
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Lamm mit Artischocken
1h 30 min
Gemüsereis mit Lamm
40 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min