Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 600 g Babyspinat
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Butter, weich
- 4 Forellenfilets, mit Haut, ohne Gräten (à ca. 120 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 rote Chilischoten, frisch, entkernt, fein gehackt
- 50 g Sojasauce
- 10 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Limettensaft
- 10 g Zucker
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Garnelen-Chili
40 Min
Edelfischragout
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 Min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min