Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 600 g Babyspinat
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Butter, weich
- 4 Forellenfilets, mit Haut, ohne Gräten (à ca. 120 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 rote Chilischoten, frisch, entkernt, fein gehackt
- 50 g Sojasauce
- 10 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Limettensaft
- 10 g Zucker
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min
Fencheleintopf
35 Min
Fisch-Piccata
1 Std.
Kreolischer Fisch
35 Min
Hähnchen-Salat
30min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 Min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min