Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g Bergkäse, in Stücken
nebo 120 g Emmentaler, in Stücken
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- ½ TL Backpulver
- 100 g Quark
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
Eiersahne
- 15 g gemischte Kräuter, z.B. Petersilie, Dill, Pimpinelle, ohne Stiele
- 3 Eier
- 200 g Saure Sahne
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
Gemüsebelag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 800 g Porree, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1456 kJ / 349 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 Std. 30 Min
Porreetorte
1h 20 min.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Bärlauch-Quiche
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min.
Zucchinikuchen
1 godz.