Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmón en escabeche
- 4 ramitas de romero fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
- 1 clavo
- 240 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, en tacos
Caramelo de aceitunas negras
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de agua
- 20 rebanadas de pan tostado, tartaletas o volovanes
- Nutriční hodnoty
- na 20 unidad
- Kalorie
- 15732.9 kJ / 3760.2 kcal
- Protein
- 145.3 g
- Sacharidy
- 330.2 g
- Tuk
- 202.4 g
- Nasycený tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 28.8 g
- Sodík
- 9588.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45 min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Salmón marinado con remolacha
48 godz.
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Moussaka griega
1h 5min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min