Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmón en escabeche
- 4 ramitas de romero fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 clavo entero
- 240 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, en tacos
Caramelo de aceitunas negras
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de agua
- 20 rebanadas de pan tostado, tartaletas o volovanes
- Nutriční hodnoty
- na 20 unidad
- Kalorie
- 15732.9 kJ / 3760.2 kcal
- Protein
- 145.3 g
- Sacharidy
- 330.2 g
- Tuk
- 202.4 g
- Nasycený tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 28.8 g
- Sodík
- 9588.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rulos de salmón
1 Std. 35 Min
Sardinas en escabeche
48h 25min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30 Min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10 min
Ensalada Waldorf sobre hojas de endibia
15 Min
Bonito en escabeche
24h 25min
Truchas en escabeche
12h 30min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30 min