Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
nebo frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min