Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 400 g Prinzessbohnen
- 10 g Sojasauce
- 2 TL Chiliöl, selbst gemacht, siehe Tipp (volitelně)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bohnensprossen-Gurken-Salat (豆芽拌小黄瓜)
25min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Auberginenpüree
1h 30min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 Std. 20 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min