
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Frühlingszwiebel in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 400 g Prinzessbohnen
- 10 g Sojasauce
- 2 TL Chiliöl selbst gemacht, siehe Tipp (volitelně)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 117 kcal / 491 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1hod. 20min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Kreuzkümmel-Reis
25min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min