Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, in Stücken (4 cm)
- 100 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Kurkuma
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, TK, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (400 g)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 195.3 mg
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Lammragout
1h
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Hähnchen-Tajine
4h
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16h 50min
Orientalischer Lammeintopf
1 godz. 10 min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Slow Cooking Beef Madras
3h