Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 - 10 g fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1100 g water
- 2 tsp salt
- 160 g dried lasagne pasta sheets
- 300 g aubergines, diced (approx. 1 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, cut in pieces
- 50 g carrots, cut in pieces
- 30 g celery stalk, cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 250 g ricotta cheese, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.