
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Brötchen altbacken, in Stücken (ca. 80 g)
- 100 g Parmesan in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Braten
- 700 g Tomaten in Stücken
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Zucker
- 1 TL Oregano getrocknet
- 800 g Auberginen in Scheiben (ca. 7 mm)
- 250 g Mozzarella in Scheiben
- 3 - 5 Stängel Basilikum abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1295 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Parmigiana al forno
1hod. 50min
Aubergine-Parmaggiana
1hod. 10min
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2hod.
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1hod. 25min
Auberginen-Pasta
30min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Tarte provençale
1hod. 40min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1hod. 10min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1hod. 50min
Ratatouille mit Schafskäse
55min
Sauce alla Puttanesca
25min