Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (volitelně)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 976 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de guisantes
30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Bacalao en salsa verde
30min
Bogavante en salsa Newburg
1 godz. 15 min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Crema de chirivía y manzana
30min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Arroz con rape y gambas
30min