Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (volitelně)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 976 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Rape en salsa de almendras
30 min
Crema de coliflor con sorpresa
45 min
Crema fría de bacalao
3u. 10min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min