
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (volitelně)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 233 kcal / 976 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Crema fría de bacalao
3hod. 10min
Crema de marisco
40min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1hod.
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2hod. 50min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1hod.
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema con rape y gambas
30min