Kompatibilní verze
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomate maduro
- 300 g de melocotón maduro (sin piel ni hueso)
- 15 - 20 g de cebolleta
- 15 - 20 g de pimiento verde
- 1 diente de ajo (volitelně)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 10 - 15 g de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 moras frescas (y alguna más para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Protein
- 0.55 g
- Sacharidy
- 3.69 g
- Tuk
- 5.08 g
- Vláknina
- 1.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Salmorejo de fresas
30 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Gazpacho de melón
10 min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de mango
15min