Kompatibilní verze
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomate maduro
- 300 g de melocotón maduro (sin piel ni hueso)
- 15 - 20 g de cebolleta
- 15 - 20 g de pimiento verde
- 1 diente de ajo (volitelně)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 10 - 15 g de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 4 - 6 moras frescas (y alguna más para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Protein
- 0.55 g
- Sacharidy
- 3.69 g
- Tuk
- 5.08 g
- Vláknina
- 1.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Sopa fría cocktail
2h 5 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 λεπτ.
Gazpacho de hummus
2h 5 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min