Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de arándanos frescos
- 500 g de manzanas fuji, sin piel y sin semillas, en cuartos
-
500
g de tomate (corazón de buey) en trozos
nebo 500 g de tomates pera cortados por la mitad - 100 g de cerezas deshuesadas
- 5 g de vinagre de vino tinto añejo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 300 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 223.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Crema fría de manzana al curry
5h 40 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 Min
Gazpacho de remolacha
10 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min