Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de arándanos frescos
- 500 g de manzanas fuji, sin piel y sin semillas, en cuartos
-
500
g de tomate (corazón de buey) en trozos
nebo 500 g de tomates pera cortados por la mitad - 100 g de cerezas deshuesadas
- 5 g de vinagre de vino tinto añejo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 300 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 223.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2 godz. 5 min
Gazpacho de melón
10 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Gazpacho de hummus
2 godz. 5 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de espárragos blancos
1 Std. 5 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min