Kompatibilní verze
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 30 g de apio
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 30 g de mantequilla
- 300 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 300 g de ramilletes de coliflor
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30min
Crema de champiñones
20min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min