Kompatibilní verze
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 30 g de apio
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 30 g de mantequilla
- 300 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 300 g de ramilletes de coliflor
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor
40 min
Crema de escarola con queso feta
35 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Crema de coliflor con sorpresa
45 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de judías verdes
35 min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 min
Vichyssoise de apio
40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min