Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g pomidorów, bez skórki, przekrojonych na pół, np. San Marzano, Lima, malinowych
- 40 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- ½ - 1 łyżeczka papryczki chili, suszonej, w płatkach
- 30 g oliwy z oliwek extra vergine
-
150
g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
nebo 150 g pancetty, pokrojonej w 1 cm kostkę - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g bazylii, świeżej, tylko liście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos puttanesca
45 min
Chili con carne
1h
Sos amatriciana
50min
Penne all'arrabbiata
20 min
Sos warzywny (ortolana)
1h 5min
Penne puttanesca
50min
Sos romesco
1h 25min
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1h 30 min
Sos pomidorowy
40 Min
Sos currywurst
25 min
Sos neapolitański
1h
Salsa z pomidorów i kolendry
1h 5min