Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g pomidorów, bez skórki, przekrojonych na pół, np. San Marzano, Lima, malinowych
- 40 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- ½ - 1 łyżeczka papryczki chili, suszonej, w płatkach
- 30 g oliwy z oliwek extra vergine
-
150
g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
nebo 150 g pancetty, pokrojonej w 1 cm kostkę - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g bazylii, świeżej, tylko liście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantny sos pomidorowy
30min
Sos neapolitański
1h
Sos romesco
1h 25min
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1h 30min
Sos paprykowy z salami
45min
Sos pomidorowy
40min
Pesto pomidorowe
15p
Sos puttanesca
45min
Sos amatriciana
50 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Sos warzywny (ortolana)
1h 5min
Śródziemnomorski sos warzywny
45min