Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polvo
- 80 g aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 60 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 2 dente de alho
- 1 folha de louro
- 300 g água
- 1000 g polvo descongelado
- 20 g vinagre
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
Puré
- 15 g salsa
- 5 g cebolinho
- 1 tira de casca de limão
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 100 g azeitona preta s/ caroço
- 5 g vinagre balsâmico
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 900 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1517 kJ / 362.6 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1124 mg
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 min
Escabeche de bacalhau
30 min
Ratatouille
40 Min
Salada de meloa, queijo feta e presunto
10 min
Sopa fria de pêssego e cenoura
1h 45min
Taças de champanhe com frutos vermelhos
25 Min
Empadão de pato com alheira
1 Std. 50 Min
Escabeche de pernil - TM5
10h
Gratinado de aipo com cherne
45min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 Min
Creme de espargos e vieiras
45min
Marquise de chocolate
3 Std.