Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Legumes
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g cenoura cortada em palitos grossos (1,5x1,5x10 cm aprox.)
- 200 g aipo cortado em pedaços (10 cm aprox.)
- 250 g curgete cortada em palitos grossos (1,5x1,5x10 cm aprox.)
- 200 g nabo cortado em palitos grossos (1,5x1,5x10 cm aprox.)
- 350 g presunto fatiado
- 2 laranjas cortadas em rodelas
- 4 folhas de louro
- 1 c. chá de sal
- 40 g mel
Molho
- 10 g mel
- 40 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 75 g azeite
- 20 g vinagre
- ½ c. chá de sal
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 508 kJ / 122 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30min
Salada de carnes frias com molho de tomate fresco
4h 10 min
Piza Margarita
1h 45 min
Salada de bacalhau com orzo
45 min
Legumes no forno com bacon e croutons
1h 5 min
Crumble de tomate
30min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Salada à moda da Sicília
40min
Cocotes
40min
Cheesecake soufflé
40min
Gratinado de legumes
1h
Três saladas para dois
45 min