Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Legumes
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g cenoura cortada em palitos grossos (1,5x1,5x10 cm aprox.)
- 200 g aipo cortado em pedaços (10 cm aprox.)
- 250 g curgete cortada em palitos grossos (1,5x1,5x10 cm aprox.)
- 200 g nabo cortado em palitos grossos (1,5x1,5x10 cm aprox.)
- 350 g presunto fatiado
- 2 laranjas cortadas em rodelas
- 4 folhas de louro
- 1 c. chá de sal
- 40 g mel
Molho
- 10 g mel
- 40 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 75 g azeite
- 20 g vinagre
- ½ c. chá de sal
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 508 kJ / 122 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Salada à moda da Sicília
40 λεπτ.
Creme de agrião e rúcula
2h 45min
Creme de curgete
20min
Sopa de tomate
45min
Salada fresca de verão
40 λεπτ.
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1h
Piza de alho assado com brócolos e mozarela
1 Std. 25 Min
Salada fresca de salmão
35 Min
Três saladas para dois
45min
Cheesecake de chocolate e avelã
1h 10min
Salada de beterraba e morango
5 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min