Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Baccalá alle olive
25min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min