Baccalà con peperoni cruschi
TM31 TM5 TM6

Baccalà con peperoni cruschi

4.6 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
  • 1 pizzico di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1786 kJ / 427 kcal
Protein
43.5 g
Sacharidy
2.5 g
Tuk
27.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty