Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 godz.
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalá alle olive
25min
Alici alla Reggina
45 min
Stoccafisso con i porri
50min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1 godz.