Baccalà con peperoni cruschi

Baccalà con peperoni cruschi

4.6 23 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato in tranci
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 43.5 g
Kalorie 1786 kJ / 427 kcal
Tuk 27.1 g
Sacharidy 2.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...