Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45 min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 godz.
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Baccalà alla livornese
35 Min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25 min.
Baccalà fritto in pastella
1u. 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1u. 10min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h