
Zařízení & příslušenství
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
Příprava 15min
Celkový 40min
2 porce
Suroviny
-
pomeranče chemicky neošetřeného, tence okrájená kůra, vylisovaná šťáva½
-
kurkumy1 čajová lžička
-
olivového oleje1 polévková lžíce
-
vody500 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
brambor na plátky (5 mm)200 gramů
-
kedluben na proužky (1 cm)300 gramů
-
krůtí plátky (250 gramů)2
-
soli a trochu navíc na maso½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře a trochu navíc na maso2 - 3 špetky
-
smetany nízkotučné, 7 % tuku40 gramů
-
škrobu1 vrchovatá čajová lžička
-
kari podle chuti3 - 4 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
353 kcal /
1471 kJ
Protein
36 g
Tuk
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Lehká kuchyně
11 recept
Česká republika
Česká republika