Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 2008.2 mg
Alternativní recepty
Prawn and chicken laksa
40min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Curry laksa
45 Min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Tom kha prawns
25 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40 min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Thai chicken wraps
40min
Thai beef salad with noodles
1h
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min