Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 89.3 g
- Tuk
- 42.9 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1857.9 mg
Alternativní recepty
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Star anise and pistachio kulfi
24 Std. 20 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Orange curry dressing
10 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min