
Zařízení & příslušenství
Pear and burghul salad
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
838.4 kcal /
3521.3 kJ
Protein
18.7 g
Tuk
42.9 g
Sacharidy
89.3 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sodík
1857.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland