Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 89.3 g
- Tuk
- 42.9 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1857.9 mg
Alternativní recepty
Warm wasabi potato salad
30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 Std. 20 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min