Kompatibilní verze
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g fresh ricotta cheese
Basil oil
- 70 g fresh basil, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 125 g grapeseed oil
Gnudi
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch sea salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 500 g plain flour
- 1000 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 tbsp unsalted butter
Serving
- 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 78.6 g
- Tuk
- 66.8 g
- Nasycený tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 426.7 mg
Alternativní recepty
Peach and cardamom pie
1h 35min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 phút
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Hornazo
Brak ocen
Golden baklava
25h 25 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24hod. 25min
Tuna dip
15min