Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)

Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)

4.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • fresh ricotta cheese
    500 g
Basil oil
  • fresh basil leaves only
    70 g
  • boiling water to blanch
  • ice cold water
  • grapeseed oil
    125 g
Gnudi
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • nutmeg
    1 pinch
  • sea salt to season
    1 pinch
  • ground black pepper to season
    1 pinch
  • plain flour
    500 g
  • water
    1000 g
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 tsp
  • unsalted butter
    2 tbsp
Serving
  • cherry tomatoes mixed, cut into halves
    300 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh basil leaves only, to serve

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 426.7 mg
Protein 28.3 g
Kalorie 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
Tuk 66.8 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 24.3 g
Sacharidy 78.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...