
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almond ricotta
- 200 g blanched almonds (see Tips)
- 160 g filtered water plus extra for soaking
- 1 ¼ tsp salt
- 2 tsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch garlic powder
Miso corn purée
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 eschalot cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sweet corn cobs kernels removed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g filtered water
- 1 ½ tbsp shiro (white) miso paste
- 50 g roasted whole red pepper strips (optional)
- fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 515.4 kcal / 2164.7 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Vláknina
- 13.1 g
Alternativní recepty
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13hod. 25min
Asian master stock
1hod. 45min
Vegan gravy
40min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Kimchi
149hod.
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3hod. 10min
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min
Baba ghanoush
1hod.
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6hod. 50min
Vegan "Crab" Cakes
1hod. 10min