Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almond ricotta
- 200 g blanched almonds (see Tips)
- 160 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 ¼ tsp salt
- 2 tsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch garlic powder
Miso corn purée
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sweet corn cobs, kernels removed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g filtered water
- 1 ½ tbsp shiro (white) miso paste
- 50 g roasted whole red pepper strips (optional)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2164.7 kJ / 515.4 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 13.1 g
Alternativní recepty
Kimchi
149h
White bean dip with chimichurri
15 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Umami paste
5 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Chilli con tempeh
20 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.