Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain au chocolat
24h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pâte levée feuilletée
12h 30min
Brioche de Jeanne
4h 15 min
Croissant
16h
Brioche parisienne
24h