Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Baguette
3h 45min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche parisienne
24h
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Roulé brioché aux fruits confits
3 Std. 10 Min
Brioche "super bonne"
3ωρ.
Pain au chocolat
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min