Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chausson aux pommes
1h 30min
Pain au chocolat
24h
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Croissants aux pommes
16 Std. 40 Min
Petits pains suédois
16h
Baguette viennoise
4h 25min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Roulé brioché aux fruits confits
3sa 10 dk
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Brioche parisienne
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 godz. 15 min
Croissant
16h