
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 279 kcal / 1173 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 35.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte levée feuilletée
12hod. 30min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Pain surprise
24hod.
Miniviennoiseries express
5hod. 20min
Petits pains suédois
16hod.
Brioche parisienne
24hod.
Roulé brioché aux fruits confits
3hod. 10min
Pain au chocolat
24hod.
Baguette tradition et baguette épi
5hod. 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24hod.
Croissant
16hod.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6hod. 15min