Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 40 g di cipolle bianche in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
180
g di fagioli dall'occhio secchi, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato)
nebo 180 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato) - 1 uovo
- 4 cucchiai colmi di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di riso cotto
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger piselli e ricotta
35 min
Burger di fagioli e feta
1h 35 min.
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Tortino di lenticchie
50 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Svizzere vegetariane
1 godz. 30 min
Svizzere vegan
1h
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 godz. 30 min
Polpettone vegetariano
1 godz. 30 min