Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 40 g di cipolle bianche in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
180
g di fagioli dall'occhio secchi, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato)
nebo 180 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato) - 1 uovo
- 4 cucchiai colmi di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di riso cotto
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Tortino di lenticchie
50 Min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5 phút
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Polpette di ricotta
50 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min