Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di topinambur, a pezzi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- tartufo nero fresco a scaglie q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 736.4 kJ / 176 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Purè di sedano rapa
35 min
Vellutata di carote viola
45 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Vellutata di zucca e scampi
2h