Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di topinambur, a pezzi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- tartufo nero fresco a scaglie q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 736.4 kJ / 176 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di finocchi
35min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Purè di sedano rapa
35min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Hummus di barbabietole
25 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50min