Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di topinambur, a pezzi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- tartufo nero fresco a scaglie q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 736.4 kJ / 176 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2 godz.
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri
40 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Purè di sedano rapa
35min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 godz.
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min