Zařízení & příslušenství
Harissa lamb with green couscous
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
hot water850 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
red onion cut into 12 wedges, segments separated150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)500 - 600 g
-
harissa paste to taste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways8 - 10
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)2
-
honey to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1398.8 mg
Protein
45.6 g
Kalorie
2578 kJ /
613.8 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
51.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chiang Mai noodles
25min.
Kimchi chicken
35min.
Chilli beef with lemon feta
30min.
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3hod. 15min.
Moroccan chicken with couscous
45min.
Layered lamb curry
1hod.
Paprika chicken with sour cream sauce
1hod. 15min.
Spiced lamb pie
40min.
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min.
Quick massaman beef curry
40min.
Chorizo and chicken pasta
50min.
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min.