Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 340 mg
Alternativní recepty
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Lamb tikka with spicy eggplant
Žádné hodnocení
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Black tahini banana bread
1h 20min
Three meat roulade
2h 5min
Rye seed loaf
28h 10min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min