Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 26.7 g
Alternativní recepty
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom stroganoff
20min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.