Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 26.7 g
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vegetarian quiche
1h 55min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Caribbean curry
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min