Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Bicchierini capresi
30 Min
Maionese al curry
15 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Agliata verde
15 Min