Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min
Insalata di sedano bianco
15 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 min
Pere, formaggio e miele
15 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min