Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g rezene, sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
nebo 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1 Std. 15 Min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Žádné hodnocení
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 dk
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Žádné hodnocení
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 dk
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Bircher Müsli
12h 10min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 Std. 15 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min