Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cozze e riso
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 150 g di riso Parboiled (cottura 12 minuti)
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
Ripieno
- 300 g di acqua
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di formaggio, tipo Rodez o altro formaggio stagionato (almeno 6 mesi)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di salsiccia fresca piccante
- 50 g di Provolone, leggermente piccante a pezzi
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2376 kJ / 568 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1j 25 menit
Alici ripiene
50 menit
Babà napoletano
3sa
Polpo in rosso
35 Min
Crocchette di cozze
10h
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min