
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cozze e riso
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 150 g di riso Parboiled (cottura 12 minuti)
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
Ripieno
- 300 g di acqua
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di formaggio tipo Rodez o altro formaggio stagionato (almeno 6 mesi)
- 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di salsiccia fresca piccante
- 50 g di Provolone leggermente piccante a pezzi
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 568 kcal / 2376 kJ
- Protein
- 26.6 g
- Tuk
- 22.5 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'uva
1 Std. 10 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Stelle di mare
30 Min
Pepata di cozze
55 Min
Alici ripiene
50 Min
Spaghetti cozze e limone
55 Min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Amatriciana con cozze
55 Min
Penne con le cozze
1 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.