Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 631 mg
Alternativní recepty
Fish pie
1 Std. 15 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Steamed fish with green mash
50 Min