Braised cabbage and leek with steamed salmon

Braised cabbage and leek with steamed salmon

4.7 75 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • water
    500 g
  • leek cut into thin slices, white part only
    100 g
  • Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)
    ½
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
    4
  • salt plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • lemon plus extra slices to garnish
    4 slices
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • lean bacon cut into pieces (1 cm)
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • nutmeg
    1 - 2 pinches
  • fresh dill to garnish (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 631 mg
Protein 29.5 g
Kalorie 1825.6 kJ / 434.7 kcal
Tuk 32.7 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 11.1 g
Sacharidy 4.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...