Kompatibilní verze
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelle di ricotta
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 pizzico di erba cipollina secca
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di timo secco
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
Risotto
- 30 g di cipolla rossa in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rapa rossa in quarti
-
320
g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
nebo 320 g di riso Arborio (cottura (15 minuti) - 50 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- burro, a piacere
- 100 g di formaggio Toma piemontese di capra a cubetti
- fiori edibili
- 40 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto verde
30 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Zucca spaghetti ripiena con arachidi
1 godz.
Risotto rabarbaro, zenzero e limone
35min
Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto
2 godz. 10 min
Risotto fragole e pesto di rose
40 min