Kompatibilní verze
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di anacardi non salati
- 30 g di cipolla rossa
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- 12 capesante, pulite
- 30 g di brandy
- olio per frittura q.b.
- 40 g di porro, la parte bianca ad anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 737.8 kJ / 176.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2u.
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1u.
Capesante ai funghi porcini
1u. 20min
Polpo su farinata di ceci
5h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1u.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1u.
Capesante in crosta di pistacchi
30min