Kompatibilní verze
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di anacardi non salati
- 30 g di cipolla rossa
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- 12 capesante, pulite
- 30 g di brandy
- olio per frittura q.b.
- 40 g di porro, la parte bianca ad anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 737.8 kJ / 176.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2h
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Intreccio d'amore
1 godz. 30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min