Kompatibilní verze
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di anacardi non salati
- 30 g di cipolla rossa
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- 12 capesante, pulite
- 30 g di brandy
- olio per frittura q.b.
- 40 g di porro, la parte bianca ad anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 737.8 kJ / 176.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Polpo su farinata di ceci
5h
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Crema di ceci con vongole
40 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.