Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

4.7 51 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 30 g di anacardi non salati
  • 30 g di cipolla rossa
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di burro
  • 12 capesante pulite
  • 30 g di brandy
  • olio per frittura q.b.
  • 40 g di porro la parte bianca ad anelli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0.4 mg
Protein 7.1 g
Kalorie 737.8 kJ / 176.3 kcal
Tuk 11.7 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 9.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...