Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 250 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Gewürzbrot
16h 30min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18h