
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 260 g Wasser lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 91 kcal / 382 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 250 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 Std. 30 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Baguettes
15 Std.
Hayas Sauerteigbrot
20 Std.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min