Dinkel-Sauerteigbrot
TM6 TM5

Dinkel-Sauerteigbrot

3.8 (39 hodnocení)

Suroviny

Roggensauerteig

  • 260 g Wasser, lauwarm
  • 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
  • 200 g Roggenmehl Type 1150

Quellstück

  • 25 g Paniermehl
  • 50 g Wasser

Hauptteig

  • 90 g Wasser
  • 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 1 TL Schmalz
  • Öl zum Einfetten

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
382 kJ / 91 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
19 g
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
250 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty