Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa

Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa

4.7 305 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 24hod.
2 Stück

Suroviny

Vorteig
  • Wasser
    60 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    80 g
Quellstück
  • Leinsamen
    25 g
  • Flohsamenschalen (siehe Tipp)
    3 TL
  • Quinoa (siehe Tipp)
    25 g
  • Sonnenblumenkerne
    25 g
  • Wasser
    200 g
Hauptteig
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
    160 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Dinkel-Vollkornmehl
    330 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    25 g
  • Zitronensaft
    15 g
  • Salz (7-9 g)
    1 ½ TL
  • Quinoa
    2 EL
  • Sonnenblumenkerne
    1 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 38 g
Kalorie 4548 kJ / 1086 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 27.6 g
Sacharidy 155 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...