
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu
5hod. 20min
Karpatka
4hod. 30min
Zabaione
15min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min
Okurkové pickles
Žádné hodnocení
48hod. 20min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
Žádné hodnocení
1hod. 50min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Žádné hodnocení
8hod. 30min
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Žádné hodnocení
50min
Pikantní kořeněná granola
Žádné hodnocení
1hod. 35min
Redpiroska
Žádné hodnocení
5min