Hrášková terina s uzeným pstruhem

Hrášková terina s uzeným pstruhem

3.0 2 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 7hod. 45min
15 plátků

Suroviny

  • želatiny
    12 plátků
  • vody plus na namáčení želatiny
    500 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 vrchovatá čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • zeleného hrášku, čerstvého
    400 gramů
    400 gramů mraženého zeleného hrášku, (rozmrazeného)
  • stroužek česneku
    1
  • pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
    1 svazek
  • zakysané smetany crème fraîche
    400 gramů
  • bílého jogurtu
    500 gramů
  • citrónové šťávy
    15 gramů
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • pepře, mletého
    1 čajová lžička
  • pstruha, uzeného na kousky (1 cm)
    250 gramů

Nutriční hodnoty na 1 plátek

Kalorie 146 kcal / 610 kJ
Protein 8 g
Tuk 10 g
Sacharidy 6 g
Vláknina 1.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...