Zařízení & příslušenství
Hrášková terina s uzeným pstruhem
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 45min.
15 plátků
Suroviny
-
12 plátků želatiny v prášku
-
500 gramů vody plus na namáčení želatiny
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
400 gramů mraženého zeleného hrášku, (rozmrazeného)400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
1 stroužek česneku
-
1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
-
400 gramů zakysané smetany crème fraîche
-
500 gramů bílého jogurtu
-
15 gramů citrónové šťávy
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička pepře, mletého
-
250 gramů pstruha, uzeného na kousky (1 cm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
8 g
Kalorie
610 kJ /
146 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborovo-jahodový nektar
45min.
Panellets
11hod. 20min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Müsli bagel s mandlovým máslem přijde k chuti časem
2hod. 30min.
Mousse ze tří druhů čokolády
4hod. 30min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.
Karpatka
4hod. 30min.