
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koláč naruby s paprikami a olivami
Geen beoordelingen
Halloweenské náhrobky
1h 15 min
Houbový crème brûlée
Geen beoordelingen
Turecké börki s bramborovou náplní
1h 15 min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1h 15 min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
Geen beoordelingen
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Geen beoordelingen
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min
Krevetové lupínky
Geen beoordelingen
Zabaione
15min
Středomořský kuřecí koláč
50 min
Brioška
8 Std.