Hrášková terina s uzeným pstruhem

Hrášková terina s uzeným pstruhem

3.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 45min.
15 plátků

Suroviny

  • 12 plátků želatiny v prášku
  • 500 gramů vody plus na namáčení želatiny
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
    400 gramů mraženého zeleného hrášku, (rozmrazeného)
  • 1 stroužek česneku
  • 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
  • 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
  • 500 gramů bílého jogurtu
  • 15 gramů citrónové šťávy
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička pepře, mletého
  • 250 gramů pstruha, uzeného na kousky (1 cm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 plátek

Protein 8 g
Kalorie 610 kJ / 146 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...