Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min
Polenta s čedarem
15p
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25p
Polentová pizza
1hod.
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40min
Orientální placky
1hod.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min
Čokoládový koláč ve skleničce (bez lepku)
1hod. 10min
Čokoládová krupicová kaše s hruškami (bez lepku)
25p
Klasické smetanové nanuky v čokoládové polevě
5 Std. 25 Min
Kakaový puding z kokosového mléka (bez laktózy)
15p