Zařízení & příslušenství
Hrášková terina s uzeným pstruhem
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 45min.
15 plátků
Suroviny
-
12 plátků želatiny v prášku
-
500 gramů vody plus na namáčení želatiny
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
400 gramů mraženého zeleného hrášku, (rozmrazeného)400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
1 stroužek česneku
-
1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
-
400 gramů zakysané smetany crème fraîche
-
500 gramů bílého jogurtu
-
15 gramů citrónové šťávy
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička pepře, mletého
-
250 gramů pstruha, uzeného na kousky (1 cm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
8 g
Kalorie
610 kJ /
146 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Panettone s čokoládou a pomerančem
3h 30min
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15min
Pečené bramborové mističky se zeleninovou náplní
Pas d’évaluation
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Pas d’évaluation
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1h 25min
Čokoládový dort s oříškovým krémem (bez lepku)
1h 10min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3h
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min