
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody plus na namáčení želatiny
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) -
400
gramů zeleného hrášku, čerstvého
nebo 400 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmrazeného) - 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 146 kcal / 610 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Višňové cookies s kokosem
35min
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
Žádné hodnocení
Celozrnné croissanty
1hod. 20min
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Žádné hodnocení
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Soljanka z DDR
1hod. 30min
Uzly se slaninou a cibulí
1hod.
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min
Dvě pečené ryby s masala kořením
1hod. 15min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2hod. 45min