
Zařízení & příslušenství
Hrášková terina s uzeným pstruhem
Příprava 30min
Celkový 7hod. 45min
15 plátků
Suroviny
-
želatiny12 plátků
-
vody plus na namáčení želatiny500 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
zeleného hrášku, čerstvého400 gramů
-
stroužek česneku1
-
pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané1 svazek
-
zakysané smetany crème fraîche400 gramů
-
bílého jogurtu500 gramů
-
citrónové šťávy15 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře, mletého1 čajová lžička
-
pstruha, uzeného na kousky (1 cm)250 gramů
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
146 kcal /
610 kJ
Protein
8 g
Tuk
10 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
11 recept
Česká republika
Česká republika