Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Frittelle di prugne
9 godz.
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Panzerotti alla romana
55 Min
Scottiglia
1 Std. 30 Min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Salsiccia al primitivo
50min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Zuppa di mare con patate
55 Min
Ragù alla barese
4h
Involtini di cotica al sugo
1h 10min