Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dado granulare
8h 15 min
Spaghetti al tonno
40 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Trenette al pesto
45 Min
Risotto con le rane
1j 30 menit
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Involtini al pomodoro
55 Min
Penne con le cozze
1j
Antipasto di alici agli agrumi
2j 10 menit
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Ragù alla barese
4 Std.
Sugo di cozze e vongole
1j 20 menit