Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Gelato di soia
15min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10min
Omini di pomodori
1h
Pollo al limone
50min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Farina di patate
8 Std. 15 Min
Uova fiamminghe al vapore
45min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Pollo alla Marengo
1h
Rigatoni capricciosi
1h
Coniglio alla ligure
3h 20 min