Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quellstück
- 30 g Sesam
- 30 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 60 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Bier, hell, kalt
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Röstzwiebeln
- 1 TL Paprika edelsüß
Gewürz-Käse-Mischung und Fertigstellung
- 30 g Emmentaler, in Stücken
- 15 g Sesam
- ½ TL Paprika edelsüß
- 10 g Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2111 kJ / 531 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Speck-Käse-Stangerl
14 godz. 45 min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Schweizer Rustico
25h 20min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Baguettes Rustica
15 Std.
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Baguettes
15 Std.