Polenta con ragù di tofu (vegan)

Polenta con ragù di tofu (vegan)

4.5 43 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Ragù di tofu
  • 20 g di gambo di sedano a pezzi
  • 70 g di carota a pezzi
  • 150 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 250 g di tofu delicato a cubetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.4 g
Kalorie 2552 kJ / 610 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 88.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...