Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ceci croccanti
- 400 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di zucchero grezzo
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ cucchiaino di paprica
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Zuppa di zucca
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di foglie di salvia secca
-
900
g di polpa di zucca, a dadini (2-3 cm)
nebo 900 g di zucca Kabocha, pulita della buccia, a dadini (2-3 cm) - 500 g di brodo vegetale
- 85 g di Feta (formaggio greco), sbriciolato
- foglie di salvia fresca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Lenticchie all'indiana
35 min
Zuppa di pomodoro e mango
40 min
Quiche sedano rapa e salmone
1h 25 min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Zuppa del nord
1h 10 min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min