
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kcal / 2113 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
Alternativní recepty
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Bagna cauda
35 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2 Std.