Risotto Castelmagno e nocciole
TM5 TM6

Risotto Castelmagno e nocciole

4.5 (60 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 50 g di nocciole pelate
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 20 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di birra rossa
  • 780 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2113 kJ / 505 kcal
Protein
13.6 g
Sacharidy
65.6 g
Tuk
20.5 g
Nasycený tuk
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty