Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
Alternativní recepty
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Risotto timo e toma
35 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Fonduta
8h 20min