Risotto Castelmagno e nocciole

Risotto Castelmagno e nocciole

4.5 62 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di formaggio Castelmagno a pezzi
    100 g
  • di nocciole pelate
    50 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di birra rossa
    50 g
  • di acqua calda (non bollente)
    780 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 505 kcal / 2113 kJ
Protein 13.6 g
Tuk 20.5 g
Sacharidy 65.6 g
Nasycený tuk 1.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...