Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio al basilico
- 110 g di foglie di basilico fresche
- 170 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone
- 1 pizzico di sale
Zuppa di pomodoro
- 55 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 110 g di cipolle rosse, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 4 rametti di origano fresco, le foglioline
- 900 g di pomodori perino, a metà
- 340 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di foglie di basilico fresche + q.b. per servire
- crostini, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Crema di finocchi
35min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di mais
20 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Vellutata di pomodori
35min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 min