Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio al basilico
- 110 g di foglie di basilico fresche + q.b. per servire
- 170 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone
- 1 pizzico di sale
Zuppa di pomodoro
- 55 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 110 g di cipolle rosse, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di origano fresco, le foglioline
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di pomodori perino, a metà
- 340 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di foglie di basilico fresche
- crostini, per servire
- foglie di basilico fresche, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata di mais
20min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Crema di carote all'arancia
30min
Crema di pomodoro
30min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min