Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla rossa di Tropea
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati
- 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213.2 kJ / 295 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 21.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1ωρ. 10 λεπτ.
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Gazpacho prosciutto e melone
2j 10 menit
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 godz. 15 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1ωρ. 25 λεπτ.
Caipiroska alla fragola
10 Min
Mojito
10 Min