Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla rossa di Tropea
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati
- 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213.2 kJ / 295 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 21.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min