Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 45.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min