Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola

Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola

4.0 37 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 porzioni

Suroviny

  • 40 g di nocciole sgusciate
  • 100 - 120 g di Gorgonzola a pezzi
  • 150 g di panna acida (30% di grassi)
  • 80 g di cipolla a metà
  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 150 g di patata a pasta farinosa a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 360 - 400 g di spinaci baby freschi lavati e asciugati
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 - 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 ½ - 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • ½ cucchiaino pepe rosa in grani

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8 g
Kalorie 1031 kJ / 246 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...