Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di nocciole sgusciate
- 100 - 120 g di Gorgonzola, a pezzi
- 150 g di panna acida (30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 150 g di patata a pasta farinosa, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 360 - 400 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
-
3 - 4
cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 ½ - 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di piselli
45 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di zucchine con feta
50min