Kompatibilní verze
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 8 pomodori datterino a metà
- 1 pizzico di sale
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 500 g di cavolfiore romano, pulito e in cimette
- 1 cipolla in quarti
- 500 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 4 pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498 kJ / 358 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 menit
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1j
Insalata di calamari e pesche
40 min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Crema di ceci con vongole
40 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 menit
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min