Kompatibilní verze
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 8 pomodori datterino a metà
- 1 pizzico di sale
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 500 g di cavolfiore romano, pulito e in cimette
- 1 cipolla in quarti
- 500 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 4 pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498 kJ / 358 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.