Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

4.5 50 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 8 pomodori datterino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 500 g di cavolfiore romano, pulito e in cimette
  • 1 cipolla in quarti
  • 500 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 4 pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 37.9 g
Kalorie 1498 kJ / 358 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 9.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...