Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 439 kJ / 103 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Gemüseeintopf Ägäis
50 min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Türkisches Gemüse
30 min
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 min