Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1j
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Borschtsch vegetarisch
1h 10 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Italienischer Gemüsetopf
10h
Lammeintopf mit Paprika
50 menit
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min