Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarischer Eintopf
1h
Italienischer Gemüsetopf
10h
Auberginen-Chili
25 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Melanzani-Gemüse mediterran
35min
Spaghettini mit Paprika
1h
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min