Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 188.5 g
- Nasycený tuk
- 70.8 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Sodík
- 1942.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandy cashew cream
5 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Sauerkraut salad
10 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15 min
Sauerkraut soup
50 Min
Smoked Trout Dip
15 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min